Home » AbrašMEDIA » Edo Maajka – Od sutra

Edo Maajka – Od sutra

Edo Maajka ove godine ne miruje, okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije, a upravo je snimio i novi spot.

Nakon nedavno predstavljenih pjesama “Ne mogu disat”, “Dolazim i odlazim” Edo Maajka predstavlja pjesmu “Od sutra” koja se bavi vrlo širokom temom – odgađanja.

“Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo… Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu.

Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na text uletio s ovom zaigranom bass linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga.”

“Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava.

S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti”, izjavio je Edo Maajka.

Za pjesmu su, uz Edu Maajku, zaduženi članovi njegovog benda, Mario Rašić, Yogi Lonich, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi. Za video spot se pobrinula Pulsar Produkcija, uz podrsku Honor Hrvatska. Za mix i mastering pjesme bio je zadužen Miro Vidović a za snimanje i editing Filip Vidović.