Home » AbrašMEDIA » Koncert: Ensh i Das Rage u OKC Abrašević

Koncert: Ensh i Das Rage u OKC Abrašević

Koncert elektro-indie-pop muzičara i producenta Milenka Vujoševića, poznatijeg kao Ensh i indie/dark-electro/pop benda Das Rage održaće se u OKC Abrašević, u subotu, 18. 6., sa početkom u 21 sat.

“Solo muzičar i producent Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, veliku pažnju publike u regionu privukao je pjesmom “Ćuti“, prvim singlom koji je snimio na maternjem jeziku. Ensh je upravo plasirao novi spot za pjesmu “Nedavno“, drugi singl kojim najavljuje EP “Both of them Milenko“, izdanje na kojem će objediniti rad na engleskom i maternjem jeziku.One-man-show atrakcija, Ensh, iza koje se “krije” producent Milenko Vujošević, godinama unazad osvaja Kanadu i Ameriku. Ensh kombinаcijom semplovа, sintisаjzerа i vokаlnih lupovа gradi jedinstveni stil, autentično viđenje elektro-indi-popа.

Das Rage je indie/dark-electro/pop koncept atrakcija iz Vukovara. Kombinacija ritam mašina, gitara, synthova i androgenih vokala čine unikatan, atmosferično-melankolični zvuk. Prvi album istoimenog naziva”Das Rage” izdan je sredinom 2015. godine pod DIY etiketom Rude Pligrims Production. Bend čine: Zoran Filko (gitare), Andrijana Manojlović (vokal/synth’s) i Vesna Jagetić (back vokal)”, stoji u pozivu na koncert.

Cijena ulaznice je 3 KM.

(AbrašMEDIA)