Home » Dnevne novosti » BiH » Kreiran prvi Channel Manager u Bosni i Hercegovini – Rezima

Kreiran prvi Channel Manager u Bosni i Hercegovini – Rezima

Tim stručnjaka iz BiH i regiona okupljen oko IT inženjera Adnana Behrema kreirao je prvi Channel Manager u Bosni i Hercegovini pod nazivom Rezima, koji će biti pušten u rad u ponedjeljak.

Behrem je pojasnio da taj alat sve rezervacije pristigle sa online servisa i one koje gosti rezervišu u objektima smješta u jedno mjestu, u jednu aplikaciju.

– Vlasnici smještajnih objekata, menadžeri ili pak osoblje na recepciji može u svakom trenutku pratiti rezervacije sa više od 40 online servisa bez bojazni da će im doći do preklapanja rezervacija i da će iste rezervacije morati ručno procesirati. Rezima to sve radi za njih, vlasnicima ostaje da stave veći fokus na gosta, emilinišu admnistraciju, greške i stres – dodao je Behrem.

Oglašavanje smještaja na Rezima channel manageru automatski se povezujete s više od 40 najpopularnijih servisa za rezervacije kao što su Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Holidaylettings i drugima.

Sve prispjele rezervacije se automatski ažuriraju na svim portalima te je stoga mogućnost duplih rezervacija svedena na minimum.

Rezima aplikacije dostupne su za Android, IOS i Windows uređaje. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na probni period od jednog mjeseca.

(FENA)