Teatar

Program festivala „Mostarska liska 2015“

Dvanaesti po redu Međunarodni festival komedije "Mostarska liska 2015" održaće se od 20. do 27. aprila u Narodnom pozorištu Mostar.
 
Program festivala:
 
20. 4. u 20 sati

Predstava „Ajmo na fuka“ 14. 4. u Narodnom pozorištu Mostar

Predstava "Ajmo na fuka", redatelja Dragana Komadine, odigraće se u Narodnom pozorištu Mostar 14. aprila, sa početkom u 20:00 sati.
 

Predstava „Murlin Murlo“ u Lutkarskom kazalištu Mostar

Predstava za odrasle "Murlin Murlo" gostuje u Lutkarskom kazalištu Mostar u četvrtak, 9. 4. i u nedjelju 12. 4., sa početkom u 19.30 sati.
 

Predstava „Dame biraju“ - 8. travnja u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača

Povodom deset godina postojanja Udruženja dramskih umjetnika ALTTEATAR bh. publici poklanja hit predstavu "Dame biraju", koja će se prikazati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, 8. travnja, sa početkom u 20:00 sati.
 

„Mostarska djelidba“ ujedinjuje Mostar

Foto: Samir Beharić
Mostarska pozorišna publika je sinoć na velikoj sceni "Narodnog pozorišta Mostar" imala priliku pogledati komediju "Mostarska djelidba“, Skendera Kulenovića. 
 
Piše: Samir Beharić 
 

Predstava „Mostarska djelidba“ - 24. marta u Narodnom pozorištu Mostar

Predstava “Mostarska djelidba” biće prikazana u utorak, 24. marta, na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostaru, sa početkom u 20:00 časova. “Mostarska djelidba” je komedija, parodija, sa univerzalnim prikazom odnosa vlasti i naroda ovdašnjih prostora.
 

Proslava Međunarodnog dana teatra za djecu i mlade u MTM-u

Foto: Novasloboda.ba
Javna ustanova Mostarski teatar mladih će povodom Međunarodnog dana teatra za djecu i mlade, koji se obilježava svakog 20. marta, u subotu 21.

12. međunarodni festival komedije „Mostarska liska 2015“ od 20. do 27. aprila

Javna ustanova Narodno pozorište u Mostaru, obavještava svoju cijenjenu publiku da će ove godine, u periodu od 20. - 27. aprila biti održan 12. međunarodni festival komedije „Mostarska liska 2015“.
 

Repertoar Narodnog pozorišta Mostar za mjesec mart

Pogledajte repertoar Narodnog pozorišta Mostar za mjesec mart:
 
nedjelja, 08. 03.
Donald Churchill
“SOBOSLIKAR”
režija: Emir Spahić
Studio 64, 20 sati
 

SARTR: Predstava „Bio je lijep i sunčan dan“ 10. marta

Predstavu "Bio je lijep i sunčan dan" publika Sarajevskog ratnog teatra će imati priliku pogledati u utorak, 10. marta, u 20 sati.

Pages

Subscribe to RSS - Teatar