Home » AbrašMEDIA » Mostar: Dio beskućnika zbrinut

Mostar: Dio beskućnika zbrinut

Udruženje Minores iz Mostara obavijestilo je javnost kako su beskućnici o kojima oni brinu zbrinuti. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Obavještavamo javnost kako su svi beskućnici u domeni Minoresa uredno opremljeni i posjećeni u ovom hladnom zimskom razdoblju.

Obzirom da nam stižu još veći minusi trudimo se svakodnevno obići i opremiti naše korisnike toplom hranom i napicima.

Ukoliko uočite ili prepoznate osobu nalik beskućniku, apeliramo da pomognete, djelujete i ne okrećete glavu! Svakako nam se obratite kako bismo pomogli.

Jedan beskućnik je, nažalost, zdravstveno ugrožen i u tijeku je proces prikupljanja papirologije i financijskih sredstava za njegovo smještanje u dom za stare i nemoćne. Ovim putem zahvaljujemo svim ljudima koji su nas razumjeli i pomogli u rješavanju otegotnih okolnosti vezanih za njegovo tjelesno i psihičko stanje. Nadamo se kako neće biti treća žrtva društvenog i socijalnog nemara otkako Minores postoji.

Što se tiče socijalno – ugroženih obitelji Minores je povećao pakete odnosno opremu higijenskim i prehrambenim namirnicama.

Obilasci su češći nego što je bila dosadašnja praksa.

Par socijalno – ugroženih obitelji je za kratkoročno vrijeme i dobilo drva za ogrjev. Pošto zima još nije u punom jeku, ukoliko netko može ili želi pomoći u vidu drva / sredstava za grijanje molimo da se javi na našu facebook stranicu.

Hvala i svako dobro.”

(AbrašMEDIA)