Home » AbrašMEDIA » Prijavite se na kurs modeliranja u SolidWorks-u

Prijavite se na kurs modeliranja u SolidWorks-u

INTERA Tehnološki park i Centar za tehničku kulturu Mostar organizuju obuku iz osnova modeliranja u SolidWorks-u.

Obuka traje 36 školskih sati, a program obuke obuhvaća sljedeće tematske cjeline:

– Uvod – Osnovni principi modeliranja u Solid Works-u
– Crtanje u 2D – SKETCH
– Crtanje u 3D – FEATURES
– Izrada crteža – DRAWING
– Rad sa sklopovima – ASSEMBLY

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail prijave@intera.ba do 30. juna 2017. godine, a više informacija o samom programu rada se mogu dobiti putem maila ili na kontakt telefon 063 282 733.

Upotrijebite najmoćnije alate za izradu besprijekornih proizvoda.

Obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna, inženjerima i studentima mašinstva, elektrotehnike, građevine ili sličnih fakulteta. Osim inženjerima, obuka može biti korisna industrijskim, a i svima koji se bave dizajnom bilo koje vrste proizvoda. Prednost SolidWorks-a je što nije ograničen na jednu grupu korisnika, već je namijenjen svima onima koji se bave konstruisanjem/projektovanjem među kojima su mašinski i drugi inženjeri, arhitekti, ali i svi oni koji se smatraju dizajnerima (modni, likovni i sl.) i žele svoje ideje prenijeti u „3D svijet“.

SolidWorks je vrlo moćan softver namijenjen za sve one koji se žele baviti prvenstveno 3D modeliranjem. Svojim alatima koji su laki za učenje, SolidWorks omogućava dizajnerima i konstruktorima da brzo i lako skiciraju svoje ideje, eksperimentiraju s karakteristikama i dimenzijama te kreiraju detaljne tehničke crteže. Za razliku od CATIA-e, NX-a i sličnih softverskih paketa, veoma je intuitivan i “user friendly”, ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na konkurenciju.

“Vaši proizvodi su vrijednost Vaše tvrtke, a sada je najbolje vrijeme da svoje alate za njihovu izradu dovedete na viši nivo.”, saopšteno je iz Intere.

(AbrašMEDIA)