Home » AbrašMEDIA » Street Arts Festival: Sutra ulični cirkuski show „Niske pobude i visoke pete“

Street Arts Festival: Sutra ulični cirkuski show „Niske pobude i visoke pete“

Drugo izdanje Street Arts Festivala u Mostaru pored toga što donosi nove murale na ulice grada, obogaćeno je programima za sve generacije.

Najmlađi imaju priliku posjetiti ulični cirkuski show „Niske pobude i visoke pete“, koji će se održati na lokaciji Black Dog Puba (Kriva Ćuprija) u petak 15. septembra. „Malo trčanja ukrug, korak naprijed, dva nazad, malo vikanja i nadvikivanja, malo šarma i namigivanja, malo vatre i žongliranja, ruže i visoke pete. Sreća i veselje,“ najavljeno je ispred Street Arts Festivala.

Ulični show Izvodi gostujuća umjetnica iz Zagreba Nikolina Majdak, koja u Mostar stiže u pratnji umjetnika Mane Mei koji će oslikavati fasadu u naselju u blizini Sveučilišta u Mostaru. U Mostaru je trenutno i umjetnik iz Nevade Eric Bruke koji oslikava mural u Centru 3.

Druga etapa mostarskog Street Arts Festivala i programi StreetArTura urbane intervencije održavat će se do 10.10.2017. godine. U grad će pristizati umjetnici koji će oslikavati murale na fasadama zgrada i sudjelovati u izložbama i muzičkim programima.

Lokalni umjetnici koje okuplja ovaj festival neizostavan su dio cijele ove priče. Oni će također ostaviti svoje umjetničke tragove na ulicama grada i ujedno pokazati progres dugogodišnjeg djelovanja u uličnoj umjetnosti. Pojedini će predstaviti svoju kreativnost putem radionica i muzičkih off programa.

(AbrašMEDIA)