Home » AbrašMEDIA » Edo FWDC, Mr Muky, Erocki Program – 15. 4. u Loft Clubu

Edo FWDC, Mr Muky, Erocki Program – 15. 4. u Loft Clubu

TLC Production Vam za ovu subotu priprema Easter Special Event koji uz naše resident DJ-eve Mr. Muky-a i DJ Sabinu aka Erocki Program u goste dovodi američku konekciju, Edu Husovića, rođenog Sarajliju, sa rezidencijom u Flash-u, Washington D.C.!

EDO (Flash D.C.) / USA

Veliko zadovoljstvo nam je što baš u The Loft Club-u Sarajevo imamo priliku ugostiti Edu zajedno s nasim resident DJ-evima!
Veliko iskustvo na elektronskoj sceni i dugogodisnji nastupi sa poznatim producentima: Carl Craig, M.A.N.D.Y, Nick Curly, Dubfire, Delano Smith, Kerri Chandler, Patrice Baumel, Audiofly, Lee Burridge, Anja Schneider, Dennis Ferrer, Nico Stojan etc. od Ede su napravili vrlo dobrog DJ-a, koji zna šta radi i osjeti potrebu publike.
Njegovi setovi bass linije i highclapse provlače kroz mračnu ali ugodnu atmosferu. Svako malo iznenadi zvuk kosmičkih sintova rasipajući oštrinu tech-house zvuka.

EROCKI PROGRAM (Tuzla/Sarajevo) / Urban BeaTZ

Sabina Dedić aka Erocki Program je rođena u Tuzli. Dj-ingom se počela baviti 2007 godine, a jedan od prvih nastupa je imala u Clubu Global u Zagrebu, također je bila i rezident DJ u tuzlanskom clubu Urban BeaTZ. Njen projekt pod nazivom “Erocki Program” se bazira na experimentalu koji uključuje više žanrova elektronske muzike, a u budućnosti planira instrumentalno vokalne izvedbe sa različitim izvođačima.

MR. MUKY (Mostar/Sarajevo) / Electronic Madness

Elektronska muzika obogaćuje njegov svakodnevni život, ovu posebnu vrstu muzike doživio je već u svojim ranim životnim fazama, njegovi DJ setovi su zreli, dinamični, plesni ali opet intimni i veoma emocionalni. Kroz iskustvo DJ-inga i organizovanja event-a i party-a, ugostio je domaće i inostrane DJ-eve. Također je i producent – iza sebe ima 2 izdanja na Sound Vessel Rec i Crop Circle Rec. Njegova produkcija dosta se razlikuje od njegovih DJ setova koje mixa pred publikom, berlinski deep techy groovy melodicni underground zvuk.

Ulaz: 5 KM

(AbrašMEDIA)