Winterville: Večeras Psihomodo pop

Sinoć je u sklopu Zimskog grada – Wintervilla nastupila ‘Indira Forza’, a večeras na Winterville pozornici nastupa Psihomodo pop s početkom u 20:30.

Ekipa iz Tima Mostar 2024, koja priprema mostarsku kandidaturu za Europsku prijestolnicu kulture, za ovogodišnji Zimski grad osigurala je preko stotinu različitih dnevnih programa za sve građane Mostara.

“Nadamo se da smo projektima ‘Wintervila by Coca Cola’ i za doček Nove godine postavili dobar obrazac i da ćemo i ove godine postavljati i nove obrasce kako bi Mostar već sada doveli u ravnopravnu poziciju s većim gradovima u regiji” – rekao je Mustafa Alendar iz ekipe Tima Mostar 2024 na konferenciji za medije u petak u Mostaru.

Još jedan član tima, Josip Blažević je rezimirajući rezultate ova dva projekta, istaknuo kako je Mostar na dočeku “pobijedio samoga sebe”.

Kako je kazao, incidenata nije bilo, a najveći problem su zapravo, stvarali oni koji nisu trebali, a to su pojedini korisnici kućica Zimskoga grada “koji nisu poštivali pojedine odredbe ugovora o najmu”.

“Winterville by Coca-Cola”, kao i doček Nove godine organizirali su Grad Mostar i Tim Mostar 2024, u suradnji s Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK te Turističkom zajednicom HNK-a.

(AbrašMEDIA)